Програмата в Синсинати: Надал обратно на корта и Кирьос срещу Фриц

от в 12:46 на 17.08.2022
Мартин Петков

Изминаха откриващите дни от тазгодишното издание на Мастърса в Синсинати, след като тази нощ официално приключиха и последните сблъсъци от първия кръг. С настъпването на втория етап от състезанието, където предстои да се насладим на нови зрелищни срещи, то днешната програма в щата Охайо ни предлага богат на първокласни двубои ден, в който ще узнаем имената на всички осминафиналисти.

Няма какво да се лъжем, 22-кратният шампион от Шлема и бивш победител в надпреварата - Рафаел Надал, е човекът, който попада под светлините на прожекторите в програмата и неслучайно всички очакваме да разберем в каква форма се намира испанеца, след като за последно го видяхме на Уимбълдън, когато в полуфиналите се отказа поради травма в областта на корема. Матадора ще срещне борещия се с контузии в последните години Борна Чорич, а любопитното за предстоящия сблъсък е фактът, че във визитката на хърватина личат две победи над бившия номер едно при общо четирите им срещи до този момент.

Също така през днешния ден на кортовете в Синсинати ще видим серия зрелищни двубои, сред които на първо място изниква този противопоставящ финалиста от Уимбълдън и шампиона от Индиън Уелс - Ник Кирьос срещу Тейлър Фриц. Друга среща с огромен заряд е тази на най-добрите британци за последните години, в която помежду си се изправят бившият номер едно Анди Мъри и настоящата първа ракета на островитяните Камерън Нори.

В игра за откриващите си мачове в турнира още предстои да излязат миналогодишният полуфиналист Стефанос Циципас, подгласникът от Ролан Гарос - Каспър Рууд, както и вицешампионът от Монреал - Хуберт Хуркач, който среща партньора си в надпреварата на двойки и местен любимец Джон Иснър. При дамите на първо време изникват сблъсъците на бивши и настоящи шампионки от Шлема в лицето на Ема Радукану - Виктория Азаренка и Елена Рибакина - Гарбинье Мугуруса, а също така на корта ще видим още световната номер едно Ига Швьонтек, Симона Халеп, Каролина Плишкова и други оставили своя отпечатък в надпреварата през годините.

Програмата за сряда в Синсинати:

Централен корт (начало 18:00 часа):

1. Анди Мъри - Камерън Нори

2. Виктория Азаренка - Ема Радукану

3. Тейлър Фриц - Ник Кирьос

4. Рафаел Надал - Борна Чорич (не преди 02:00 часа)

5. Паула Бадоса - Айла Томлянович

Grandstand (начало 18:00 часа):

1. Кейти МакНали - Онс Жабер

2. Томи Пол - Денис Шаповалов

3. Ига Швьонтек - Слоун Стивънс (не преди 22:00 часа)

4. Арина Сабаленка - Анна Калинская (не преди 02:00 часа)

5. Франсис Тиафо - Себастиан Корда (не преди 03:30 часа)

Стадион 3 (начало 18:00 часа):

1. Феликс Оже-Алиасим - Алекс де Минор

2. Джон Иснър - Хуберт Хуркач

3. Стефанос Циципас - Филип Краинович

4. Мадисън Кийс/Беатрис Хадад Мая - Юлия Путинцева/Йелена Остапенко (не преди 00:00 часа)

5. Вероника Кудерметова - Симона Халеп 

Корт 4 (начало 18:00 часа):

1. Фабио Фонини - Андрей Рубльов

2. Миомир Кецманович - Яник Синер

3. Елена Рибакина - Гарбинье Мугуруса

4. Карен Хачанов/Денис Шаповалов - Джейми Мъри/Бруно Соареш

Пълния график за деня можете да разгледате тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Синсинати: Надал обратно на корта и Кирьос срещу Фриц Мартин Петков
Теми:  
atp | wta | ема радукану | мастърс | Ник Кирьос | програма | рафаел надал | симона халеп | синсинати | стефанос циципас | тейлър фриц

Коментари





Следвайте ни в Facebook