Програмата в Торонто: Халеп - Гоф; бивша номер 1 и олимпийската шампионка също в игра

от в 15:04 на 12.08.2022
Калоян Соколов

Дамската надпревара от категория WTA 1000 в Торонто вече навлиза в решителната си фаза и днес ще разберем имената на полуфиналистките. Досега турнирът предложи множество изненади и се разделихме с всяка една тенисистка измежду топ 5, но това далеч не сваля от качеството на състезанието. Към момента двете основни фаворитки за трофея изглеждат Симона Халеп и Кори Гоф, които ще премерят сили още през днешния ден. Румънката е бивша шампионка в канадския град и до момента няма загубен сет, докато тийнейджърката впечатли с последователни успехи над Арина Сабаленка и шампионката от Уимбълдън - Елена Рибакина. Това ще бъде четвърта среща между Халеп и Гоф, като към момента балканската представителка има перфектен баланс срещу детето чудо на световния тенис.

Интересно е и присъствието на Беатрис Хадад Мая, която преди по-малко от година се намираше в топ 100, а сега е едно от най-актуалните имена в Тура, печелейки две поредни титли на трева. Вчера пък бразилката нанесе първата загуба на твърди кортове за Ига Швьонтек през последните 6 месеца и определено има своите шансове да сломи съпротивата и на седмата поставена Джесика Пегула.

Последните две двойки пък са не по-малко интересни, защото ни очаква да видим в действие олимпийската шампионка Белинда Бенчич, както и бившата водачка на световната ранглиста - Каролина Плишкова.

Ето и пълен график със срещите за деня в Торонто:

централен корт (започват не преди 20:00 часа)

1. Симона Халеп - Кори Гоф

2. Джесика Пегула - Юлия Путинцева

3. Беатрис Хадад Мая - Белинда Бенчич (не преди 02:00 часа)

4. Куинвен Женг - Каролина Плишкова

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Торонто: Халеп - Гоф; бивша номер 1 и олимпийската шампионка също в игра Калоян Соколов
Теми:  
wta | беатрис хадад мая | белинда бенчич | каролина плишкова | кори гоф | програма | симона халеп | торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook