Програмата за четвъртък: Стават ясни финалистките на US Open!

от в 06:42 на 08.09.2022
Мирела Николова

Тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ вече навлиза в своите заключителни етапи, като през днешния ден предстои да се състоят двата полуфинални двубоя при дамите, които ще определят кои състезателки ще се борят за трофея през този сезон.

Първи на корта ще излязат поставената под №5 в схемата Онс Жабер и Каролин Гарсия, която наскоро триумфира в Синсинати и се намира в серия от 13 поредни победи. За французойката това ще бъде първа поява в полуфиналната фаза на турнир от Големия шлем, докато представителката на Тунис вече има опит от подобен етап по-рано през сезона, когато се поздрави с успех и достигна до сблъсъка за титлата на Уимбълдън.

Другият двубой пък ще противопостави една срещу друга световната №1 Ига Швьонтек и шестата поставена в схемата Арина Сабаленка. Двете имат 4 изиграни сблъсъка помежду си до този момент, като балансът е в полза на полякинята, която води с 3:1 победи. Още по-обезкуражаващо за беларуската състезателка е фактът, че тя не е успявала да спечели повече от 3 гейма в последните 6 сета срещу водачката в световната ранглиста.

Програмата за Ден 11 в Ню Йорк:

Стадион "Артър Аш" (начало 02:00 часа):

1. Каролин Гарсия - Онс Жабер

2. Ига Швьонтек - Арина Сабаленка

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за четвъртък: Стават ясни финалистките на US Open! Мирела Николова
Теми:  
us open 2022 | wta | Арина Сабаленка | каролин гарсия | онс жабер | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook