Програмата за неделя в София: Донски и Иванов откриват участието си

от в 20:51 на 25.09.2021
Мирела Николова

Ето че дойде време за старта на турнира от категория АТР 250 в София, който за шеста поредна година ще събере някои от най-елитните тенисисти в зала "Арена Армеец" между 27 септември и 3 октомври. Директно от основната схема своето участие ще започнат трима родни представители в лицето на Димитър Кузманов, Адриан Андреев и Александър Лазаров, като към тях ще опитат да се присъединят две наши млади надежди - Александър Донски и Симон-Антони Иванов, като за тази цел двамата ще трябва да спечелят по два мача в квалификациите. 

В неделния ден Александър Донски ще постави началото на тазгодишната надпревара, тъй като му предстои да открие програмата на Централния корт с двубой срещу Юрий Родионов, а веднага след това на корта ще излезе Симон-Антони Иванов, за когото това ще бъде дебютно участие на Sofia Open. Той определено има тежко препятствие на старта, а именно топ поставения в схемата на квалификациите и световен №59 Педро Мартинес. 

Програмата за неделя в София:

Централен корт (начало 12:00 часа):

1. Александър Донски - Юрий Родионов

2. Педро Мартинес - Симон-Антони Иванов

3. Егор Герасимов - Евгени Донской

4. Марко Чекинато - Иля Марченко

Корт 1 (начало 12:00 часа):

1. Андреас Сепи - Чем Илкел

2. Максим Креси - Камил Майхшак

3. Алтуг Челикбилек - Даниел Елахи Галан

4. Каспър Зук - Томаш Мачак

 


Ето как да гледаме тенис мачове безплатно

Оцени тази статия:
Програмата за неделя в София: Донски и Иванов откриват участието си Мирела Николова
Теми:  
atp | александър донски | бгтенис | квалификации | квалификации sofia open | програма | симон-антони иванов | софия оупън

Коментари

Следвайте ни в Facebook