Програмата за вторник във Виена: Григор и Музети в зрелищна битка на едноръките бекхенди

от в 21:23 на 23.10.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров се намира в най-добрата си форма от началото на 2023-та и определено можем да съжаляваме, че сезонът върви към своя край, имайки предвид отличните изяви на българина в последните седмици.

Самата ни първа ракета сподели, че отдавна не се е чувствал толкова уверен в своя тенис и това ни кара да бъдем оптимисти за участието на Григор във Виена, където утре той ще закрие програмата на централния корт, изправяйки се в мач от първия кръг срещу Лоренцо Музети.

Досега Димитров се е изправял само веднъж срещу световния номер 20, като това се случи в 1/4-финален сблъсък на надпреварата в Акапулко през 2021-ва. Тогава младият италианец се наложи над нашия сънародник с 6:4 7:6(3), но в момента Музети е много далеч от оптималното си равнище, допускайки 6 загуби в последните си 9 мача, а две от въпросните поражения бяха допуснати срещу тенисисти извън топ 150 на световната ранглиста.

Двубоят между бившият номер три и италианецът се очаква да стартира някъде след 20:00 часа българско време, а вие отново ще може да проследите събитията на корта в реално време, ако се обърнете към линковете на нашия сайт.

Пълна програма за централния корт във Виена (стартират не преди 15:00 часа)

1. Андрей Рубльов - Алексе Попирин

2. Франсис Тиафо - Даниел Еванс 

3. Стефанос Циципас - Доминик Тийм (не преди 18:30 часа)

4. Григор Димитров - Лоренцо Музети

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за вторник във Виена: Григор и Музети в зрелищна битка на едноръките бекхенди Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | виена | григор димитров | лоренцо музети | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook