АТП обяви три нови турнира в програмата си за сезон 2021

от в 09:00 на 21.01.2021
Диана Андреева

Мъжката тенис асоциация публикува промените, които са приети, относно календара на ATP Tour за 2021. Актуализациите се състоят  от добавянето на две нови ATP 250 събития - в Сингапур, след приключването на Откритото първенство на Австралия и в Марбея, след Miami Open.

Други мерки за създаване на допълнителни възможности за игра включват разширяване на размера на основниата и квалификационната схема в Дубай - от 32/16 на 48/24, а в пресявките на Abierto Mexicano Telcel, Cordoba Open, Argentina Open и Chile Dove Men + Care Open ще стартират вместо 16, 32-ма състезатели.

Откритото първенство на Унгария - ATP 250 турнир на клей, обикновено провеждан през април в Будапеща, е преместен в Белград, Сърбия. Надпреварата в Хюстън, която принципно се състои по същото време като гореспоменатите, обяви, че за втора поредна година е отменена. 

ATP продължава да разглежда възможностите за допълнителни едногодишни лицензи на турнири, с цел запълване на пропуските в календара и ще съобщи всякакви дъпълнения промени.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
АТП обяви три нови турнира в програмата си за сезон 2021 Диана Андреева
Теми:  
atp | тенис календар 2021

Коментари





Следвайте ни в Facebook