Промените при Халеп не спират: Ще работи с бивша мениджърка на Григор Димитров

от в 13:35 на 29.05.2022
Калоян Соколов

Промените за Симона Халеп през последните месеци не са никак малко и се случват изключително динамично. Румънката се опитва по всякакъв начин да се върна на върха в световния тенис, след като беше застигната от редица травми и дори нямаше възможност да защитава трофея си от Уимбълдън през миналия сезон. Всичко това доведе до сериозен спад във формата на балканската тенисистка, която изненадващо реши да обедини сили със специалиста Патрик Муратоглу. Доскоро французинът работеше заедно със Серина Уилямс и беше в съперниковия бокс, когато Халеп надви американката във финала върху "свещената трева".

Засега обаче сътрудничеството между двамата не се развива никак успешно, като бившата номер едно записа посредствени резултати на всички надпревари през сезона на червени кортове, а Муратоглу еднолично пое вината за нейния провал и се извини на феновете на Симона. Сега пък румънката е решила да направи още едно нововъведение в кариерата си. Халеп вчера обяви в социалните медии, че приключва съвместната си работа с Виржиния Ружици, която заемеше длъжността на неин мениджър през последните 14 години.

Любопитна подробност е, че състезателката се насочила към услугите на агенцията "We Sport", а овакантената длъжност ще бъде заета от Нина Венестрьом, чиито услуги ползваше Григор Димитров в началото на своята кариера.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Промените при Халеп не спират: Ще работи с бивша мениджърка на Григор Димитров Калоян Соколов
Теми:  
wta | григор димитров | любопитно | симона халеп

Коментари





Следвайте ни в Facebook