Рафа за думите на чичо си, че е контузен човек играещ тенис: Тони ми се извини

от в 20:27 на 15.04.2019
Георги Христов

Рафаел Надал вече е в Монте Карло, където активно се подготвя за един от любимите си турнири през сезона. Световният №2 коментира пред медиите и изказване от последните дни на чичо си Тони Надал, който го определи като "травмиран човек, който играе тенис".

"Той лично ми се извини. Дойде на корта и изрази колко съжалява за думите си. Тони е искал да го каже в положителен смисъл и затова не виждам проблем. Няма нищо страшно - той е имал предвид, че проблемите са направили успехите ми още по значими.

"Всяка седмица Тони изнася лекции, а когато говориш много, допускаш грешки. Това е нормално. И аз правя грешки, при всеки е така.

"Разбира се, след като е сгрешил, той дойде при мен и ми се извини. Тази фраза бе приета много драматично. Бил съм №1 и не ми е било лесно да достигна това ниво, след като съм бил и контузен. Разбира се повече проблеми са ми създавали съперниците, но аз се справих," коментира Надал пред El Pais.

Както е известно Тони Надал коментира наскоро - "Кой знае - вероятно му остават две-три години. Когато казвам, че Рафаел не е тенисист, а контузен човек, който продължава да играе тенис, а това е много трудно".

Оцени тази статия:
Рафа за думите на чичо си, че е контузен човек играещ тенис: Тони ми се извини Георги Христов
Теми:  
рафаел надал | тенис | тенис бг | тенис новини | тони надал

КоментариОще по темата


Следвайте ни в Facebook