Разочарованият Медведев: Нивото на Надал беше нечовешко; изумен съм от него

от в 15:44 на 30.01.2022
Диана Андреева

Даниил Медведев излезе на "Род Лейвър Арена" готов за втори път да застане на пътя на историята, но не успя да се противопостави на Рафаел Надал и остана на крачка от така желаната втора титла на ниво Голям шлем. Руснакът не скри разочарованието си от развоя на двубоя, в който пропиля аванс от 2:0 сета, като бе лаконичен в изказването си по време на церемонията по награждаване. Ето какви бяха точните думи на подгласника в Australian Open 2022:

Трудно е да се говори след загуба в подобен мач. Благодаря на Рафа - той показа феноменална игра, бях изумен от възможностите му. Равнището беше нечовешко, а Надал дори за момент не трепна, не се поддаде на емоциите. Той е страхотен шампион. Не мисля, че това е краят на нашето съперничество, очаквам за в бъдеще нови интригуващи сблъсъци помежду ни.

Бих искал да благодаря на моя щаб, на приятелите и семейството ми, защото без тяхната подкрепа със сигурност нямаше да бъда на това място в този момент. Моята съпруга е най-голямата ми опора в живота и се притеснявам, защото тя в момента не е тук и има вероятност да е счупила телевизора у дома. Екипът ми споделя този труден момент с мен и съжалявам, че ги разочаровах, но направих всичко по силите си. Не искам да пропусна да отдам нужното и на организаторите, без които Australian Open нямаше да бъде същият." - завърши Медеведев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Разочарованият Медведев: Нивото на Надал беше нечовешко; изумен съм от него Диана Андреева
Теми:  
australian open | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | даниил медведев | медведев

Коментари





Следвайте ни в Facebook