Рихард Крайчек: Има добри шансове да видим Федерер в Ротердам

от в 09:16 на 21.01.2021
Калоян Соколов

Рихард Крайчек години наред вече е турнирен директор на надпреварата в Ротердам и добратата му работа я е превърнала в една от любимите на тенисистите от категория АТП 500, като тя редовно се оказва предпочитана за значителна част от големите имената. Бившият шампион на Уимбълдън ще може да разчита на елитно присъствие и през този сезон (1-7 март), защото вече стана ясно, че ще видим Рафаел Надал в холандския град за пръв път от 12 години насам, a освен него ще се включат тенисисти от ранга на Стан Вавринка, Яник Синер, Давид Гофен и двукратния шампион Гаел Монфис.

Крайчек обаче не се задоволява с това, надявайки се, че ще може да привлече и Роджър Федерер към събитието, което организира. Холандецът заяви, че има има информация, според която Маестрото ще вземе участие в Доха, където тенис елитът ще се събере именно в седмицата след надпреварата в Ротердам.

"Знам, че Роджър ще играе в Доха, но шансовете да се влючи в нашия турнир не са никак малки, ако е в добра кондиция. Той знае колко добре винаги е бил посрещан тук и съм сигурен, че ще ни се обади при преждевременно подобряване на неговото физическо състояние. Обикновено мениджърите ти звънят, за да ти потвърдят появата на някой от топ състезателите в дадено събитие, само че и аз ще оставя един имейл до Федерер за всеки случай. Не мога да гарантирам присъствието му на 100 процента, само че шансовете определено са налице". - завърши тенис легендата.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рихард Крайчек: Има добри шансове да видим Федерер в Ротердам Калоян Соколов
Теми:  
atp | роджър федерер | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook