Рикардо Пиати: Яник Синер ще тренира с Надал в Аделаида

от в 07:57 на 15.01.2021
Диана Андреева

Дни преди началото на карантината в Австралия, организаторите на тенис събитията заявиха, че с цел намаляване на броя хора, които ще бъдат в Мелбърн, част от състезателите ще се изолират в Аделаида.

Това ще бъдат първите трима в мъжката и женската ранглиста и техните спаринг партньори по време на карантината, тъй като с цел да се намали риска от разпространение на COVID-19, всеки тенисист предварително обявява с кого ще провежда своите упражнения в периода на изолация.

Рафаел Надал е част от играчите, които вече са в Аделаида, а там е и неговият спаринг партньор - Яник Синер. Въпреки че не е в топ 3 на ранглистата, шампионът на Sofia Open 2020 ще прекара изолацията в Аделаида, наред с най-добрите тенисисти в света. 

В Twitter треньорът на Синер - Рикардо Пиати, благодари на организаторите на надпреварата, както и на световния номер две Рафаел Надал за възможността италианецът да бъде в Аделаида, а не в Мелбърн:

„Безпроблемно пристигнахме в Аделаида. Искам да изкажа благодарността си към Крейг Тийли и всички организатори на Откритото първенство на Австралия. 

Също така благодаря на Рафа Надал и неговия екип за възможността да тренираме заедно преди началото на турнира“.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рикардо Пиати: Яник Синер ще тренира с Надал в Аделаида Диана Андреева
Теми:  
яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook