Родик: Федерер ще иска бързите кортове, когато се завърне

от в 14:40 на 24.11.2020
Димитър Беловски

Роджър Федерер ще се завърне в началото на 2021 година, след като в началото на тази година претърпя две операции на коляното. Швейцарецът вече трябва да е напълно възстановен и да се подготвя за началото на новия сезон. Именно с наближаването на момента да видим отново Маестрото на корта все повече тенис експерти и анализатори дават прогнозите си за това какво може да очакваме от швейцареца.

Бившият №1 и шампион от US Open Анди Родик смята, че Федерер ще търси по-бързите кортове, което би помогнало на играта му.

„Роджър Федерер ще иска кортовете да бъдат много бързи, когато пристигне в Австралия. Това ще направи играта му много по-лесна. Разиграванията ще бъдат много, много по-кратки, няма да има нужда да се вкарва в дълги и трудни разигравания“, каза Родик пред Tennis Channel.

Американецът сподели, че ще бъде радостен да го види отново на корта.

„Бих искал да го видя отново и мисля, че тенис светът също би искал да го види или поне сянката на този Федерер, когото познаваме на корта. Но ще видим. Предполагам, че заради операциите няма да му е изобщо лесно, особено когато е на 39 години“, завърши Родик.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Родик: Федерер ще иска бързите кортове, когато се завърне Димитър Беловски
Теми:  
australian open | анди родик | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook