Родик: "Искам повече от Ник Кирьос"

от в 10:21 на 25.07.2019
В


Бившият номер 1 в света Анди Родик за пореден път бе попитан за мнението му за Ник Кирьос, а ето и какво сподели той на пресконференцията си в Атланта, където ще играе в демонстративен мач срещу Роби Джинепри.



"Вижте всеки път, когато застана пред микрофон ме питате за него, това е интереса, който той поражда. Той е добър за спорта, но както аз, така и всички останали тенис фенове искаме повече от него. Аз съм от поколение, където давахме всичко от себе си, за да победим тези, които се опитваха да надделеят над нас, а въпреки да звучи леко егоистично, бих искал да се върна във времето и да изиграя повторно кариерата си, само че с таланта на Кирьос. Самият аз искам повече от Ник, защото уважавам самия спорт, както и таланта, който той има."

Анди коментира и за важността на надпреварата за него и си спомни за 2012-тa, когато започвал Американското турне, ала изобщо не подозирал,че това ще е последното му участие. В онази година той срещнал трудности през началото на сезона, затова се надявал да се завърна през лятото. Все пак тогава успява да спечели мач, ала впоследсвие се оказа, че това е и еднa от последните победи в кариерара му, a именно затова  Aтлaнтa винаги е било много специално място за него.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Родик: "Искам повече от Ник Кирьос" В

Коментари





Следвайте ни в Facebook