Родик: Надявам се всички да оценяват стореното от Федерер, Надал и Джокович

от в 00:28 на 24.07.2019
Георги Христов

Анди Родик е един от тенисистите, които прекрасно знаят какво е да се състезаваш с Голямата тройка - Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер. Седем години след отказването си бившият №1 сподели мнението си за големите си съперници, които продължават да доминират в играта.

"Всеки иска да знае какво следва оттук нататък. В медийното пространство това е естествен стремеж да се гледа в бъдещето. Материалите се появяват за два часа, след това се случва ново събитие и старото се забравя. Тенисът не прави разлика.

"Ще ми се хората да се наслаждават на този момент със сегашните играчи и рекордите, които те подобряват. Надявам се хората да оценят всеки един удари на тримата," заяви Родик, визирайки Джокович, Надал и Федерер.

Той коментира и феноменалния финал на Уимбълдън, в който Новак Джокович драматично спаси мачболи и надигра Роджър Федерер в пет сета.

"Бях като истински фен и крещях зад телевизора. Стоях и се чудех какво ще направят те, какви стратегии ще изберат. Беше изключителна битка," коментира американецът, който похвали Джокович за 16-ия му триумф в Големия шлем.

"За Новак да навлезе сред Роджър и Рафа в най-силните им години, беше впечатляващо. Дълго време вниманието беше насочено към Роджър и Рафа, но между другото Джокович вече е с 16 титли от Големия шлем. Не ми се иска хората да подценяват стореното от него. Дано хората го оценя."


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Родик: Надявам се всички да оценяват стореното от Федерер, Надал и Джокович Георги Христов
Теми:  
анди родик | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер | тенис | тенис бг | тенис легенди | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook