Роднини не дават на Пенета да забременее преди сватбата

от в 01:46 на 23.03.2016
Tennis.bg

Шампионката от US Open Флавия Пенета ще сключи сватба със своя любим Фабио Фонини през юни. След като се отказа от тениса тя признава, че се е посветила изцяло на организацията на събитието, което ще се състои в нейната къща.

През миналия уикенд двамата са разменили своите сватбени обети в градчето на младоженеца, за да може да присъства неговата баба Инес. В момента възрастната жена не се намира в добро здравословно състояние.

"След като спрях с тениса животът ми се промени. Сега непрекъснато се местя от родния ми Бриндизи до Барселона(където живее Фонини), за да организирам сватбата. Грижа се за всеки детайл, тъй като е много трудно да угодя на баба ми Иза. Всъщност се венчаем, за да зарадваме нашите баби," разказва пред италиански вестник Пенета.

"Казват, че трябва вече да съм бременна, но не съм. Баба ми никога не би приела подобно нещо преди сватбата. Може да е старомодно, но в това е чарът на живота. Хората израснали с определени разбирания, продължават да вярват в тях. Обещах й да забременея след сватбата независимо какво се пише по вестниците."

Сватбената церемония ще бъде на 11-и юни.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Роднини не дават на Пенета да забременее преди сватбата Tennis.bg
Теми:  
звездни двойки | фабио фонини | флавия пенета

Коментари





Следвайте ни в Facebook