Роджър Федерер и Кейт Мидълтън като подавачи: Необичайната им тренировка на Уимбълдън (видео)

от в 12:45 на 25.06.2023
Мирела Николова

Роджър Федерер изигра последния си официален двубой на Уимбълдън през 2021-ва, когато отстъпи на Хуберт Хуркач в четвъртфиналите, а днес 8-кратният носител на трофея се завърна в All England Club, за да направи съвместна тренировка заедно с принцесата на Уелс Кейт Мидълтън. Причината на тяхното посещение на кортовете преди началото на надпреварата бе да се запознаят от първо лице с това как протича подготовката на всички 250 деца, които ще са подавачи на  турнира.

Двамата изиграха кратък мач на двойки, като техни партньори бяха някои от подавачите. Маестрото и принцесата на Уелс също така се превъплътиха в подавачи на топки за кратко, като швейцарецът показа, че не е забравил тънкостите на тази дейност от детството си, когато самият той е извършвал това на турнира в Базел. Впоследствие двамата се отправиха към тренировката на бъдещите подавачи и самите те се включиха в някои от упражненията.

"Уимбълдън е известен с изключително професионалното отношение на своите подавачи. Те полагат огромни усилия, за да бъде всичко съвършено, наистина е невероятно да бъдеш зад кулисите", изрази възхищението си Кейт от дисциплинираната работа на децата.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Роджър Федерер и Кейт Мидълтън като подавачи: Необичайната им тренировка на Уимбълдън (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | кейт мидълтън | любопитно | роджър федерер | уимбълдън

Коментари
Следвайте ни в Facebook