Рубльов отново изгуби контрол над емоциите си и сам разкървави коляното си (видео)

от в 13:13 на 18.11.2023
Калоян Соколов

Тенис качествата на Андрей Рубльов никога не са били поставяни под въпрос и неслучайно той завърши годината под номер 5 световната ранглиста, завоювайки своята дебютна "Мастърс" титла в Монте Карло. Руснакът е заплаха за всеки един съперник и безспорно притежава едни от най-мощните удари в ATP Тура, но и досега неговата ментална устойчивост е поставяна под сериозна въпросителна и често сме го виждали как изцяло губи контрол над своите емоции.

Това беше и основната причина за трите 2-сетови поражения на Рубльов по време на груповата фаза от ATP финалите в Торино, тъй като непрекъснато го виждахме да вика, ръкомаха и дори да се самонаранява, което далвч не се случва за първи път в мачовете му.

Особено неприятни сцени се разразиха в първия гейм от втория сет на сблъсъка му с Карлос Алкарас, когато шампионът от Уимбълдън спечели 4 поредни точки, за да пробие, а световният номер пет изпадна в много тежко състояние на ярост и започна да налага коляното си със своята ракета, разкървавяйки го сериозно и дори се наложи намеса на медицинско лице, което да се погрижи за щетите, които шампионът от Монте Карло сам си нанесе и определено можеше да се самоконтузи.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рубльов отново изгуби контрол над емоциите си и сам разкървави коляното си (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | nitto atp finals | андрей рубльов | любопитно | торино

Коментари





Следвайте ни в Facebook