Румънска тенисистка: Джокович е спасявал кариерата ми няколко пъти, заспивах с гласа му

от в 14:22 на 25.04.2023
Мирела Николова

Андреа Присакариу е една от най-екстравагантните тенисистки в наши дни, която приковава внимание към себе си заради необикновения си външен вид. 23-годишната румънска тенисистка, намираща се на 301-ва позиция в световната ранглиста към момента, е известна със своите 21 татуировки по тялото си, както и с нестандартния грим, който е неделима част от външния ѝ вид по време на двубоите. 

Румънката не крие своето възхищение към световния №1 Новак Джокович и в скорошен подкаст разкри любопитни детайли, доказващи колко далеч се простира любовта и признателността ѝ към сърбина. 

"Новак Джокович завинаги ще си остане моето вдъхновение. Той е един от изключително малкия брой хора, които наистина помагат развитието на тенисистите от Сърбия. Новак буквално ги спонсорира. Невероятно е всичко, което прави. Нямам думи, с които да го опиша. На няколко пъти е спасявал кариерата ми.

Когато бях малка, търсех негови видеа в YouTube и не спирах да ги гледам. Заспивах с гласа му, след което на сутринта се събуждах и продължавах да се наслаждавам на неговата игра, ударите му. Всичко това се повтаряше отново и отново. Той наистина е страхотен", споделя тенисистката.

Преди дни Присакариу получи въпрос в социалните мрежи дали всъщност не е влюбена в 22-кратния шампион от Шлема. "Боже, този въпрос истински ли е? Този човек практически ме "отгледа". Как изобщо може да питате подобно нещо? Аз израснах, гледайки го как играе. Нима в днешно време хората не могат просто да оценят останалите хора и всичко, което са направили за тях? Той е един от моите извори на вдъхновение. Не съм влюбена в него. Става въпрос изцяло за възхищение и удивление от неговата работа!", категорична е румънката.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Румънска тенисистка: Джокович е спасявал кариерата ми няколко пъти, заспивах с гласа му Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | андреа присакариу | интервю | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook