Руне към Григор: Поздравления за страхотния старт на сезона, желая ти всичко най-добро

от в 12:01 на 07.01.2024
Мартин Петков

Григор Димитров запечата поредната седмица, изпълнена с незабравими спомени, в паметта на всеки един любител на тениса у нас и триумфира с титлата в Бризбейн. Родната ни първа ракета изнесе поредното си петзвездно представяне на корта в австралийския град, за да се наложи над топ поставения в схемата - Холгер Руне, след като сломи в последователни сетове с убедителното 7:6(5) 6:4, с което ознаменува всичко сторено от себе си в хода на отминалите дни, получавайки възможност да вдигне трофея над главата си. Същевременно пък световният номер 8 трябваше да преглътне горчивината от поражението си и по време на речта си сподели следното:

"Здравейте. На първо място искам да поздравя Григор за победата. Ти направи невероятен турнир, адмирации за теб и твоя екип. Това е един страхотен старт на сезона и ти желая всичко най-добро занапред. Също така благодаря и на моя екип, защото ние също открихме добре новата година. Има още какво да подобрим по играта ми и се надявам, че ще успеем да направим следващата крачка в развитието ми на Аустрелиън Оупън.

Това е един изумителен турнир, благодаря на турнирния директор и на всички спонсори и организатори за неговата направа, защото той задължително е на първо място в списъка ми с надпревари, когато идвам в Австралия. Благодаря ви още веднъж за подкрепата!", каза Руне, който макар и все още 20-годишен, взе участие в своя девети финал на ниво АТР.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Руне към Григор: Поздравления за страхотния старт на сезона, желая ти всичко най-добро Мартин Петков
Теми:  
atp | бгтенис | бризбейн | григор димитров | холгер руне | шампионска реч

Коментари





Следвайте ни в Facebook