Русоовори не остави шансове на Троицки; Симон си осигури среща с Шарди

от в 11:03 на 02.02.2021
Диана Андреева

Елиас Имер се бори до последно, но не успя да се справи със световния номер 64 - Жил Симон. По-големият от братята Имер прекара над 90 минути на корта и в крайна сметка след 6:4 6:4 в полза на Симон, отпадна от Murray River Open.

Квалификантът от Sofia Open 2021 Симон не показа никак постоянна игра през днешния ден. Французинът срещаше затруднения в началния удар, реализирайки едва 54% от първия си сервис. Жил не бе и достатъчно агресивен в отиграванията си, което позволяваше на опонента му да контроли темпото в разиграванията, но пробив в началния гейм както на откриващия, така и на втория сет, се оказаха ключови за изхода на срещата.

Във втори кръг ни предстои да станем свидетели на френски сблъсък между Симон и друг негов сънародник, а именно Жереми Шарди.

Друга среща през деня младият представител на Финландия - Емил Русоовори, се справи с капитана на Сърбия за ATP Cup - Виктор Троицки. 21-годишният тенисист се нуждаеше от малко по-малко от един час, за да може след 6:3 6:4 да затвори мача в своя полза. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Suomen Tennisliitto (@tennisfin)

Русоовори не остави почти никакви шансове на своя опонент. Световният номер 86 бе безгрешен по време на срещата и благодарение на това във втори кръг ще се изправи срещу четвъртия поставен в надпреварата - Борна Чорич.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Русоовори не остави шансове на Троицки; Симон си осигури среща с Шарди Диана Андреева
Теми:  
виктор троицки | емил руусувуори | жил симон

Коментари





Следвайте ни в Facebook