Рууд се пошегува с Кристиано Роналдо: Обяви се за по-добрия номер 7 от двамата

от в 04:32 на 06.04.2022
Мартин Петков

Каспър Рууд безспорно е един от тенисистите в най-добра форма, след като през изминалата седмица на турнира в Маями достигна първи финал от сериите ,,Мастърс 1000", където бе спрян от Карлос Алкарас на крачка от титлата. Норвежецът записа два успеха над тенисисти от първите десет в света и напълно заслужено си осигури изкачване в ранглистата до своята нова върхова позиция - номер 7.

Именно символиката на числото 7, което е голяма марка на футболния небосклон, благодарение на Кристиано Роналдо и всички емоции дадени на феновете по света през последните две десетилетия от страна на 5-кратният носител на Златната топка, провокира 23-годишният тенисист да се пошегува с така популярното ,,CR7", което означава ,,Cristiano Ronaldo 7", но забавното в случая, както загатна норвежецът, е, че може да се тълкува и като ,,Casper Ruud 7". Ето и какво каза новата седма ракета на света:

,,Винаги е добре, когато се изкачваш в ранглистата, като ще бъда седми от утре. Може би ще трябва да се обадя на Роналдо, защото прозвището му ,,CR7" е в риск в момента. Мисля, че го заслужавам повече от него. Не знам дали ще е нужно да преговаряме и да разберем кой всъщност заслужава повече този номер." - сподели шеговито Рууд по време на пресконференцията си.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Рууд се пошегува с Кристиано Роналдо: Обяви се за по-добрия номер 7 от двамата Мартин Петков
Теми:  
atp | интервю | каспър рууд | кристиано роналдо | пресконференция | тенис | футбол

Коментари





Следвайте ни в Facebook