Сандгрен сътвори феноменален обрат срещу Алиасим в тричасов маратон; Раонич не остави шансове на Еванс

от в 22:01 на 24.08.2020
В


Тенис Сандгрен извоюва изключително трудна победа над Феликс Оже-Алиасим с 6:7(4) 6:2 7:6(5). Американецът постигна успеха, след като на няколко пъти се завръщаше в мача от изключително трудни ситуации.

След размяна на първите две части, третата стартира перфектно за канадеца и той проби рано, а впоследствие съумя да натрупа няколко последователни убедителни гейма в сметката си и сякаш преливаше от самочувствие, което му помогна да диктува ситуацията на корта.



Сандгрен обаче все още не се бе предал и дочака своя момент, успявайки да изненада опонента си с пробив на нула при 5:4, а впоследствие дори поведе с 6:5. Изходът на частта все пак щеше да се реши от тайбрек. Там основа роля изигра двойната грешка на младока при 5:4 в негова полза, която върна местния играч в мача и той сътвори сензационен обрат.



След като вчера се справи със Сам Куери, днес Милош Раонич записа категоричен успех над шампиона от "Битката на британците" - Дан Еванс. За час и 36 минути канадецът показа отличен тенис, който му помогна да се наложи с 6:3 7:5.



За разлика от двубоя с Рубльов вчера, когато Еванс беше изключително агресивен от ретур, с което затрудняваше своя опонент във всеки един негов сервис гейм, днес британецът нямаше тази възможност, тъй като Раонич бе много убедителен от сервис, реализирайки общо 23 аса.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Сандгрен сътвори феноменален обрат срещу Алиасим в тричасов маратон; Раонич не остави шансове на Еванс В

Коментари





Следвайте ни в Facebook