Серхий Стаховски: Всички вече са ме отписали

от в 18:10 на 14.01.2021
Диана Андреева

Серхий Стаховски за последно бе видян в основната схема на ATP надпревара преди близо една година, но феновете на украинеца ще могат отново да го наблюдават в действие сред топ тенисистите, тъй като той успя да премине квалификациите на Australian Open и ще се включи в надпреварата през февруари в Мелбърн.

"В миналото или се класирах директно в основната схема, или изхвърчах в първия или втория кръг от квалификациите. Следователно този успех е доста ценен, особено във възраст, когато всъщност всички вече са ви отписали. Спечелването на три мача за четири дни в самото начало на сезона - не звучи никак зле.

Сега ние отиваме в Австралия. Полетът е насрочен за сутринта на 15 януари. На 16-и ще бъдем в Мелбърн и ще ни изпратят в двуседмична карантина до първи февруари. Тоест, дори ако някой даде положителна проба за COVID-19, той ще има три седмици, за да се завърне към работата си. И ако не се лъжа, тестове в Мелбърн ще се взимат на всеки два дни", завърши Стаховски.

Но освен тениса, Серхий има и други занимания извън корта. Бившият световен номер 33 и четирикратен шампион на ATP преди година пусна на пазара своя собствена марка, но не обувки или дрехи като повечето играчи, ами вино. Имената на бутилките са пряко обвързани с любимия спорт на Стаховски - Мерло Ас, Саперави Ас и Траминер W(W идва от английската дума за победа win). 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серхий Стаховски: Всички вече са ме отписали Диана Андреева
Теми:  
серхий стаховски

Коментари





Следвайте ни в Facebook