Серина даде само три гейма на младата Ястремска и вече е на 1/8-финал (видео)

от в 07:10 на 19.01.2019
Калоян Пламенов

Серина Уилямс продължава да върви уверено напред на Откритото първенство на Австралия. Американката и бивша лидерка в световната ранглиста се класира за 1/8-финалите на турнира, след като победи без абсолютно никакви проблеми талантливата украинка Даяна Ястремска след 6:2, 6:1 за час и пет минути игра.

Противничката на ветеранката е сочена не само за една от най-талантливите млади състезателки в тура при жените, а и за една от най-красивите. Тя обаче нямаше абсолютно никакви шансове срещу именитата си опонентка. 

Първият сет бе решен от два пробива - в първия и третия гейм, а след това Уилямс си спечели всяко едно от своите подавания. Във втория сет американката бе много по-убедителна и в крайна сметка проби на три пъти подаването на младата Ястремска. Това се случи в третия, петия и седмия гейм. 

С представянето си опитната Серина демонстрира, че се е подготвила доста добре за старта на сезона и самия факт, че все още няма загубен сет в турнира показва, че спокойно може да се причисли сред фаворитите за титлата. 

В следващия кръг тя ще се изправи срещу лидерката в световната ранглиста Симона Халеп.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина даде само три гейма на младата Ястремска и вече е на 1/8-финал (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
даяна ястремска | открито първенство на австралия | серина уилямс | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook