Серина: Ще опитам пак, но с Роджър няма да сме още много дълго тук

от в 18:24 на 13.07.2019
Георги Христов

Серина Уилямс заяви, че няма намерение да се отказва да преследва нови големи трофеи. Американката не успя да спечели 24-а титла от Големия шлем, след като отстъпи във финала на Уимбълдън на Симона Халеп в два сета.

"Симона игра страхотно. Това не е изненада - някой да се представи силно срещу мен. А аз направих много грешки. Трябваше да намеря начин да спечеля финала. Може би щеше да ми помогне да бях участвала преди това в повече мачове.

"Позитивното за мен е, че нямах травма по време на турнира. Ще продължа да опитвам и да се движа напред. Никоя загуба не преминава леко. Когато някой играе по този начин, няма много какво да направиш. Трябва да приемеш, че това не е твоят ден. Винаги се надявам на победа, но сега обстоятелствата бяха други.

"Симона игра с цялото си сърце. Не знам какво можеше да направя различно. Опитах се, борих се. Мога да почерпя опит от Симона какво е да се раздадеш до последно.

"Научих, че продължавам да съм изключително конкурентна, иначе бих била на финал. В правилната посока се движа, за да се върна там където искам.

"Коляното ми е съвсем добре. Не мога да се оплача. Моето приключение е да бъда най-добрата по възможност. Чувствам подкрепа и обич от публиката. Оценявам я. Искам да се представям по-добре.

"С Роджър вероятно няма да бъдем тук след три, четири или пет години, така че нашият шанс е сега," анализира Уилямс, визирайки финала в неделя при мъжете между Роджър Федерер и Новак Джокович.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина: Ще опитам пак, но с Роджър няма да сме още много дълго тук Георги Христов
Теми:  
роджър федерер | серина уилямс | симона халеп | тенис | тенис бг | тенис новини | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook