Серина Уилямс за Цвети: Тя е страхотен човек, винаги я подкрепям в мачовете ѝ

от в 13:03 на 01.02.2021
Мирела Николова

През днешния ден 23-кратната шампионка на турнири от Шлема Серина Уилямс откри сезона си с повече от категоричен успех в Мелбърн над представителката на домакините Дария Гаврилова, а за място на четвъртфиналите американката ще спори с българската гордост Цветана Пиронкова, която е в серия от 5 последователни победи за годината. Това ще бъде шеста среща между двете тенисистки, като до този момент българката е успявала да спечели всичко на всичко 3 сета.

Въпреки това бившата водачка в ранглистата винаги е засвидетелствала своето уважение и позитивно отношение към нашето момиче, а интервюто ѝ след мача днес не беше изключение:

"За мен е важно просто да сравня къде се намирам аз и къде тя след завръщането ни. Силно я подкрепям и винаги съм на нейна страна, когато играе. Тя има впечатляваща история и също така е един страхотен човек."

Уилямс допълни и какво е чувството да се завърне обратно в Мелбърн: "Емоцията е единствена по рода си. Радвам се, че успях да постигна нещата, върху които работех в предсезонната си подготовка. Изминалата година определено беше различна – намален брой турнири, без публика. В Аделаида беше меко казано невероятно да видя отново толкова много зрители по трибуните и с нетърпение очаквам предстоящите дни."

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Серина Уилямс за Цвети: Тя е страхотен човек, винаги я подкрепям в мачовете ѝ Мирела Николова
Теми:  
wta | бгтенис | мелбърн | серина уилямс | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook