Шампионка от Уимбълдън: Надал и Федерер са наистина приятели извън корта

от в 18:16 на 08.02.2022
Калоян Соколов

Роджър Федерер и Рафаел Надал са съвременните тенисисти с най-голяма фен база, които оформиха едно велико съперничество на корта, което обаче по никакъв начин не се отрази негативно върху техните взаимоотношения. Двамата състезатели неведнъж са организирали съвместни благотворителни събития и демонстративни мачове, а често можем да видим как те се наслаждават истински на своята компания по време на тези мероприятия.

Матадора дори наскоро разкри как e държал близък контакт с швейцареца през последните шест месеца и са се шегували помежду си, че и двамата вече са твърде стари да упражняват любимия си спорт. Много от феновете обаче не са приемали това евентуално приятелство за нещо повече от проява на взаимно уважение и е имало известни подозрения, че легендите се събират единствено с комерсиална цел.

Изглежда все пак действително можем да говорим за близки отношения между двама от най-титулуваните играчи в историята на тениса, изхождайки от думите на Марион Бартоли, а ето какво точно сподели бившата шампионка от Уимбълдън:

"Роджър и Рафа са истински приятели. Лесно може да забележите колко непринудено се държат, когато са зааедно и винаги се наслаждават на компанията си. Можете лесно да достигнете до същото заключение като страничен наблюдател, защото те непрестанно се шегуват един с друг и не спират да се забавляват. Просто погледнете съобщението, което Федерер написа след 21-вата титла от Шлема на Надал. То е напълно искрено и в него няма нито капка поза" - завършва французойката.

Източник:We Love Tennis

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шампионка от Уимбълдън: Надал и Федерер са наистина приятели извън корта Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | интервюта | любопитно | марион бартоли | рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook