Шарапова и Люис Хамилтън участваха в парти на Vogue (видео)

от в 14:35 на 03.05.2016
Теодор Кафеджиев

Извън света на тениса Мария Шарапова определено не скучае. В изминалите дни тя специално посети парти на Vogue в Ню Ню Йорк. В него се включи и друга голяма звезда от света на спорта - Люис Хамилтън.

Самото събитие е организирано от главната редакторка на популярното списание Ана Уинтур, която често е определяна и като "най-влиятелната жена в света на модата".

През тази година гостите на бала са били около 700 души и така единственото събитие в модния свят, което може да му съперничи, е светската вечер на Vanity Fair. През годините на него Шарапова също е присъствала.

За 2016-а Шарапова е разчитала на рокля на колумбийския дизайнер Хуан Карлос Обандо. "Много харесвам простите, следващи очертанията на фигурата рокли и този модел всъщност е един нов прочит на класическите варианти. Първоначално го пробвах в черно, но искахме нещо по-светло и се спряхме на червеното," разказа рускинята.

Самата Мария използва социалните мрежи, за да покаже свое селфи с Люис Хамилтън, който също не е пропуснал бляскавата проява.

Сред другите популярни личности взели участие са Бионсе, Кание Уест, Мадона, Наоми Кембъл, Тейлър Суифт, Кармело Антъни и много други.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Шарапова и Люис Хамилтън участваха в парти на Vogue (видео) Теодор Кафеджиев
Теми:  
ана уинтур | люис хамилтън | мария шарапова

Коментари





Следвайте ни в Facebook