Схемата за Sofia Open: Тежък старт за Андреев и приемлив съперник за Кузманов

от в 22:40 на 06.11.2020
Калоян Соколов

Основната схема за надпреварата в София вече бе публикувана, а в нея ще можем да следим изявите на Адриан Андреев и Димитър Кузманов. 19-годишният български състезател изтегли много тежък жребий, защото ще срещне Джон Милман, който наскоро спечели дебютната си ATP титла в Нур-Султан. При успех за българина пък предстои битка с един измежду Андрей Мартин и тенисист преминал през квалификациите.

Димитър Кузманов ще открие участието си с двубой срещу Салваторе Карузо, което изглежда наглед приемлив жребий, тъй като италианецът е един от последните играчи, които попаднаха по право в същинския турнир и няма ясно изразен афинитиет към по-бързите настилки. При успех Мико ще има шанс да се изправи срещу втория поставен в лицето на Феликс Оже-Алиасим.

Топ поставен в надпреварата е Денис Шаповалов, който почива на старта, а впоследствие вероятно ще премери сили с Раду Албот, докато на четвъртфиналите го очаква тежък тест с френския ветеран Адриан Манарино. В полуфиналите възможни съперници на младока са Николоз Басилашвили, както и Яник Синер и Мартон Фучович, които ще трябва да се сблъскат помежду си още на старта.

В долната половина водач е Феликс Оже-Алиасим, чийто първи възможни опоненти вече споменахме. В четвъртфиналите канадецът би могъл да играе с един измежду Марин Чилич и Ришар Гаске, докато във финалната четворка най-вероятните негови противници биха били Ян-Ленард Щруф и Джон Милман.

Ето я и пълната схема на надпреварата:

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Схемата за Sofia Open: Тежък старт за Андреев и приемлив съперник за Кузманов Калоян Соколов
Теми:  
sofia open | адриан андреев | димитър кузманов

Коментари





Следвайте ни в Facebook