Швьонтек проведе наказателна акция и заслужи място сред последните четири в ИУ!

от в 06:05 на 17.03.2022
Диана Андреева

Ига Швьонтек продължава с безпогрешните си изяви на тазгодишния BNP Paribas Open, след като записа нова рутинна победа тази сутрин. Третата поставена бе значително по-убедителна от своята опонентка Мадисън Кийс по време на целия мач и съвсем заслужено триумфира в двубоя след красноречивото 6:1 6:0. Така полякинята си осигури място на полуфиналите, където предстои да премери сили със Симона Халеп в опит да вземе реванш за поражението на Australian Open в началото на годината. 

В откриващата част полякинята бе тази, която диктуваше случващото се благодарение на дълбоко пласираните си удари. Възползвайки се от множеството неточности от ракетата на съперничката си, Швьонтек реализира два пробива и на бърза ръка откри сметката си в общия резултат, отстъпвайки едва гейм на местната представителка Кийс. 

Статуквото на корта не се промени и през втория сет, когато Ига продължи със солидното си представяне от дъното на корта. Този път отличната игра на Швьонтек я изведе до осъществяването на три брейка, а с това и до крайния успех в двубоя и място в следващия етап.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Швьонтек проведе наказателна акция и заслужи място сред последните четири в ИУ! Диана Андреева
Теми:  
wta | ига швьонтек | индиън уелс | мадисън кийс | Обзори | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook