Силвио Данаилов сравни Шарапова с Крамник

от в 21:23 на 09.03.2016
Tennis.bg

Президентът на българската шахматна федерация Силвио Данаилов направи повече от любопитно сравнение след допинг скандала с бившата №1 в тениса Мария Шарапова.

Той приравни поведението й с това на нейния сънародник Владимир Крамник в двубоя за Световната титла през 2006-а година срещу Веселин Топалов. Тогава от щаба на Топалов твърдяха, че разполагат с множество доказателства за измамите му.

Разразилият се спор бе наречен "тоалетен скандал", тъй като бе белязан с често посещение на руснака до тоалетна и много силни ходове веднага след това.

"Днешната шах загадка: Какво общо имат помежду си Шарапова и Крамник? Отговор: И двамата са започнали през 2006-а," саркастично пише в социалните мрежи Данаилов.

Както е известно Мария Шарапова бе хваната, че взима мелдониум от 2006-а, а той е забранен от първи януари 2016. В периода, когато Мария е започнала да взима този медикамент е имала различни здравословни проблеми, включително високо кръвно и първи признаци на диабет - хронично заболяване в цялото й семейство.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Силвио Данаилов сравни Шарапова с Крамник Tennis.bg
Теми:  
веселин топалов | владимир крамник | мария шарапова | силвио данаилов

Коментари





Следвайте ни в Facebook