Скромният Медведев за трофея в Шанхай: Просто гледам да си върша работата

от в 16:08 на 13.10.2019
Калоян Пламенов

Данил Медведев не бе на себе си от радост след титлата в Шанхай, която спечели. Той победи на финала Александър Зверев убедително с 6:4, 6:1 и така грабна трофея.

"Днес, както и в предишните дни, усещането за мен бе просто невероятно. Това е един от най-престижните "Мастърс" турнири и съм изключително щастлив, че успях да го спечеля. Все още не празнувам триумфите си, тъй като графикът е доста сгъстен. Просто гледам да си върша работата. Шест поредни финала? Да, наистина това е нещо невероятно", коментира руснакът при награждаването си.

"Беше един невероятен ден за мен. Преди всичко бих искал да поздравя Саша. Той изигра страхотни мачове тук, също както и аз. И неговата седмица бе страхотна. Саша, ти си един от най-добрите играчи в тура. Поздравления от мен".

"Бих искал да благодаря и на моя треньор, който беше до мен през цялото това време. Наистина съм благодарен на всички за подкрепата, включително и на семейството ми. На моята прекрасна съпруга, на сестра ми, както и на родителите ми, които не спираха да вярват в мен".

"Сега ми предстои турнир в Москва и ще видя как тялото ми ще реагира. Наистина ми дойдоха много мачове напоследък. Ще бъде тежко. Разликата в часовете е голяма, а полетът ще бъде наистина дълъг. Засега планът за турнирите ми си остава един и същ и няма да го променям". 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Скромният Медведев за трофея в Шанхай: Просто гледам да си върша работата Калоян Пламенов
Теми:  
данил медведев | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в шанхай

Коментари





Следвайте ни в Facebook