След само 1 изигран гейм: Кузманов трябваше да се откаже срещу 543-ия на Чаланджъра в Скопие

от в 17:30 на 21.05.2024
Калоян Соколов

Димитър Кузманов стартира новия сезон недотам убедително, но изглеждаше намерил най-добрата си форма при последното си турнирно участие, след като достигна до 1/2-финалите на Чаланджъра в Маутхаузен, което беше най-доброто му постижение досега през 2024-та. Днес обаче третата ни ракета трябваше да се откаже след само един изигран гейм от мача си в първия кръг на клей Чаалнджъра в Скопие.

Кузманов се изправи срещу квалификанта Райън Сегерман (световен номер 543) и беше в ролята на сериозен фаворит, само че травма в областта на прасеца го лиши от шансове да продължи по-напред в македонската столица. Наглед всичко изглеждаше нормално в началните минути, като американецът спечели лесно откриващото се подаване и се стигна до бърза смяна на полетата.

Изведнъж обаче българинът усети внезапна болка и изобщо не понечи да се опита да сервира, като се стигна до незабавна намеса на физиотерапевта. Мико обясни, че изпитва сериозно дърпане в областта на працеса и усещането е все едно крампира, а медицинският таймаут не съумя да облекчи с нищо състоянието на пловдичанина, който трябваше да се оттегли от участие в състезанието, а ние само можем да се надяваме, че не става въпрос за нещо сериозно и скоро ще видим отново Кузманов обратно на корта.

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След само 1 изигран гейм: Кузманов трябваше да се откаже срещу 543-ия на Чаланджъра в Скопие Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | димитър кузманов | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook