След тренировката с Надал: Григор проведе съвместно занимание и с Джокович

от в 18:11 на 23.06.2022
Мирела Николова

Едва три дни ни делят от старта на тазгодишното Открито първенство на Великобритания и всички топ състезатели са в трескава подготовка преди началото на най-престижната тенис надпревара. Изключение не прави и първата ни ракета Григор Димитров, който от няколко седмици се намира в Лондон, за да успее да се нагоди максимално добре към тревното покритие.

Преди няколко дни най-добрият ни тенисист тренира заедно с 22-кратния шампион от Шлема Рафаел Надал, а вчера проведе съвместно занимание с още един от фаворитите за трофея в лицето на Новак Джокович, който през този сезон се е прицелил в четвърти пореден триумф на Свещената трева и общо седма от турнира в кариерата.

В началото на деня както Димитров, така и Джокович проведоха тренировки в All England Club, но по-късно двамата, изглежда, са решили да направят втора тренировка за деня, ала този път съвместно. Шесткратният шампион и полуфиналистът от 2014-а привлякоха погледите на феновете на корт №14, като там бяха още техните треньори Горан Иванишевич и Данте Ботини.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Grisho Fan (@grishofan)

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След тренировката с Надал: Григор проведе съвместно занимание и с Джокович Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook