След загубата на Sofia Open: Григор се отказа от участие в турнира през следващата седмица

от в 17:16 на 29.09.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна в игра през вчерашния ден, след като не бе излизал на корта от US Open насам. Той направи завръщането си на домашния турнир в София, но за съжаление на привържениците си в зала "Арена Армеец" допусна поражение в последователни сетове от световния №71 Иля Ивашка. На последвалата пресконференция нашето момче разкри, че причините за загубата се крият в това, че в момента той опитва нови неща и това е оказало своето влияние върху представянето му в мача.

Още през вчерашния ден българинът намекна, че не е сигурно дали ще го видим в игра през следващата седмица, когато се очакваше да се включи в турнира в Нур Султан. Изглежда, че родният ни представител е решил да си даде повече време след турнира в родната столица и днес официално се е отказал от участие в казахстанската столица, където в списъка с участници фигурират имената на Новак Джокович, Карлос Алкарас, Даниил Медведев и Стефанос Циципас.

Следващата надпревара, на която ще видим в действие първата ни ракета, е тази в Стокхолм (17-24 октомври), където през 2013-а триумфира с първа титла в кариерата си, а седмица по-късно ще вземе участие в АТР 500 турнира във Виена.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
След загубата на Sofia Open: Григор се отказа от участие в турнира през следващата седмица Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | нур султан

Коментари





Следвайте ни в Facebook