Следващият съперник на Адриан Андреев във Форли е талантлив млад британец

от в 19:38 на 14.01.2022
Диана Андреева

Адриан Андреев прави една от най-силните седмици в професионалната си кариера. Българският състезател се класира за полуфиналите на Чалънджър турнира в Италия по-рано днес, а успехите му във Форли ще се отразят благоприятно и на класиратето му в световната ранглиста, давайки му добър тласък в началото на новия сезон.

В събота Ади ще се изправи срещу друг млад талант, като двамата ще излязат в спор за място на финала. Става въпрос за Джей Кларк, който е класиран под номер 211 - повече от 150 места пред нашето момче. Но играта на Андреев през тази седмица е на изключително високо ниво и напълно заслужено софиянецът надделя в миналите си мачове, а големите очаквания към него от българската публика няма да отсъстват и през утрешния ден.

Андреев до момента не е срещал Кларк в официален мач. Британецът се справи със своя сънародник Пал Джуб тази вечер след 6:4 7:6(0). Той няма да разполага дори с 20 часа, за да си отпочине, преди да премери сили с Ади в опит да намери пети финал на Чалънджър събитие в своята професионална кариера.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Следващият съперник на Адриан Андреев във Форли е талантлив млад британец Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | тенис бг адриан андреев | форли | чаланджър форли

Коментари





Следвайте ни в Facebook