"Смехотворно е; направо да си устроим парти тук": Шаповалов бесен на поведението на Албот

от в 18:10 на 04.07.2023
Калоян Соколов

Уимбълдън вероятно е любимият турнир на Денис Шаповалов, който преди две години достигна до фазата на финалната четворка и благодарение на това дебютира в топ 10. Това обаче остава само един далечен спомен за младия канадец, който не оправда огромните очаквания към себе си и в момента е напът да изпадне от топ 30 на света, след като през настоящия сезон е с негативен баланс в изиграните си двубои. 

Именно поради тази причина, то не е особено изненадващо, че вчера 26-ият поставен загуби първия сет от сблъсъка си с Раду Албот и единствено дъждът го спаси от това да се сбогува още на старта със "свещената трева". Някогашният номер 10 пък търсеше причините за слабата си игра навсякъде, но не и в самия себе си, което го накара да се нахвърли със следните думи към опонента си:

"Абсолютно смехотворно е, че правиш това. Никой не подскача по този начин и е ясно, че се опитваш да ме разсееш. Това не е тенис и не е честно. Ще започна да подскачам по същия начин като теб, за да си устроим едно парти тук на корта" - беснееше бившият полуфиналист в турнира.

Канадецът в случая визираше поведението на ретур от страна на квалификанта, който не спираше да подскача, докато очаква сервиса на съперника си, а по-високоранкираният прие това лично и започна да се държи по абсолютно същия начин, което обаче само го разсея още повече и сега пред него стои тежката задача да осъществява обрат.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Смехотворно е; направо да си устроим парти тук": Шаповалов бесен на поведението на Албот Калоян Соколов
Теми:  
atp | денис шаповалов | любопитно | раду албот | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook