Синовете на Тони Надал с първи победи в професионалната си кариера

от в 12:41 на 11.01.2021
Диана Андреева

Едва ли много от вас са чували за Тони Надал младши и Жоан Надал Вивес. Двамата братя са синове на именития Тони Надал - чичо и бивш треньор на 20-кратния шампион от Големия шлем Рафаел Надал. 17 годишните младежи, все още без ранкинг, се включиха благодарение на wild card в квалификациите на ITF M15 надпревара, а участията и на двамата бяха успешни.

В дебютния си двубой при мъжете Тони Надал младши победи Леннарт Мелцер с 6:2 6:2 и сега го очаква сблъсък с Олег Приходко, който е сред поставените. /

По-малкият брат - Жоан Надал Вивес, победи Денис Клок, който беше сред топ поставените в тази фаза на надпреварата. Синът на чичо Тони се наложи с 6:2 5:7 10:8, за да може по-късно днес да се изправи срещу Питър Бенджамин Привара.

Братя Надал ще се нуждаят от още две победи, за да се класират за основната схема на турнира, състоящ се в академията на техния братовчед- Рафа Надал. Именно на същото място в началото на месеца Жоан дебютира в мъжкия тенис, тъй като отново благодарение на wild card се включи в квалификациите, но отпадна още на старта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Синовете на Тони Надал с първи победи в професионалната си кариера Диана Андреева
Теми:  
надал | тони надал | чичо тони

Коментари





Следвайте ни в Facebook