Sofia Open се завръща! Кузманов и Лазаров излизат на корта в "Арена София" (програма)

от в 17:20 на 06.11.2023
Калоян Соколов

Sofia Open се завръща в "Арена София"! От утре част от звездите на световния тенис ще се изявяват в нашата столица, а българската публика освен това ще има възможност да подкрепи двамата ни състезатели в основната схема, а именно Александър Лазаров и Димитър Кузманов.

Лазаров ще изиграе първия си мач от половин година насам на сингъл, след като скъса ахилес, но се възстанови за рекордно бързо време от най-тежката възможна травма в спорта и сега ще може да се опита да повтори постижението си от миналата година, когато надви Иржи Лехечка на старта.

Този път Алекс ще трябва да се изправи срещу руснака Павел Котов (световен номер 80), който се намира в страхотна форма и само преди две седмици достигна до спора за трофея на ATP 250 състезанието в Стокхолм, а през този сезон беше 1/2-финалист и в Маракеш.

Кузманов пък наглед има отличен шанс пред себе си, изправяйки се срещу най-нискоранкирания тенисист в основната схема, а именно турчина Джем Илкел ( световен номер 259), който има положителен баланс от 2:1 победи в мачовете си с втората ни ракета, но Мико винаги е показвал най-добрата си игра пред родна публика и наглед е с чудесна позиция да запише втората си победа в основната схема на Sofia Open, след като надви Лоренцо Музети преди две години.

В игра освен това ще видим състезатели от ранга на бившия шампион Роберто Баутиста Агут, младата звезда Джак Дрейпър, миналогодишния носител на трофея Марк-Андреа Хюслер и подгласника от 2019-та година - Мартон Фучович.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Sofia Open се завръща! Кузманов и Лазаров излизат на корта в "Арена София" (програма) Калоян Соколов
Теми:  
atp | sofia open | александър лазаров | бгтенис | димитър кузманов | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook