София: Симон Иванов спря играч с 300 места над него; Донев също с победа

от в 16:37 на 07.07.2021
Калоян Соколов

Симон-Антони Иванов продължава с чудесните си изяви през сезона и днес не остави шансове на втория поставен на турнира с награден фонд от 15 хиляди долара в София. Младият ни талант надигра Марко Миладинович със 7:5 6:1 и така се класира за осминафиналите, където го очаква сблъсък с китаеца Ханвен Ли.

Родният ни представител имаше проблеми с вкарването на първия си начален удар в началните минути, което доведе до ранен пробив в полза на сърбина. Иванов веднага достигна до рибрейк, но скоро отново се пропука на собствено подаване и се оказа догонващ с 3:5. Оттам насетне обаче родният ни представител контролираше изцяло случващото се на корта, като отпусна само един гейм на съперника си до края на двубоя.

Габриел Донев също записа двусетов успех, надигравайки италианеца Матиа Фринци със 7:5 6:2, а по този начин стана ясно, че ше имаме български дерби, защото сега на габровецът му предстои двубой срещу Симеон Терзиев. Останалите наши сънародници, които проъдължават напред са Леонид Шейнгезихт и Александър Лазаров.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
София: Симон Иванов спря играч с 300 места над него; Донев също с победа Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | габриел донев | симон-антони иванов | софия | фючърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook