"Спах само 5 часа": Бублик и Григор обсъдиха липсата си на сън

от в 14:41 на 02.11.2023
Мартин Петков

Григор Димитров продължава да се представя отлично в заключителната част от тазгодишната тенис кампания и след като постави на колене бившия шампион Даниил Медведев, първата ни ракета се наложи безпроблемно над Александър Бублик, с което си осигури място сред топ 8 на Мастърса в Париж. Победата за най-добрия български тенисист над световния номер 33 и шампион в Хале пък се оказа неочаквано лесна и бърза, идвайки за само 67 минути престой на корта след разгромното 6:2 6:2, като в края на срещата при поздрава на мрежата Гришо и Саша влязоха в любопитен диалог.

Казастанският представител даде тон за разговор, като сподели шеговито на сънародника ни, че е спал едва пет часа преди днешния им двубой, който бе поставен първи в програмата и стартира още в 11:00 часа местно време в Париж. Българинът отвърна на казаното с: "Ако трябва да съм честен, аз също не спах особено добре снощи", при което шампионът в Хале показа спортсменство и попита Димитров за състоянието на крака му, като бившият номер три с отговора си ни лошо от притеснения за по-нататъшното си участие в турнира, отвръщайки: "Кракът ми е добре, но нокътят ми падна", а впоследствие пожела успех на Бублик за оставащата част от сезона в Тура.

С победата си над етническия руснак пък първата ни ракета намери място на своя девети четвъртфинал в хода на настоящия тенис сезон и в опит за втора поредна Мастърс 1000 надпревара да се класира сред финалната четворка в състезанието, ще се изправи в утрешния ден срещу един измежду Хуберт Хуркач и Франсиско Серундоло, от които никога не е губил в кариерата си.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tennis TV (@tennistv)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Спах само 5 часа": Бублик и Григор обсъдиха липсата си на сън Мартин Петков
Теми:  
atp | александър бублик | бгтенис | григор димитров | любопитно | мастърс 1000 | париж

Коментари





Следвайте ни в Facebook