Стефан Цветков остава начело на БФТ за следващите четири години

от в 18:34 на 19.02.2016
Георги Христов

Стефан Цветков бе преизбран за председател на Българската федерация по тенис. Той получи пълно мнозинство от членовете и ще бъде начело на организацията в следващите четири години. Всичко това стана на днешното общо събрание. На него беше представен и отчетът на дейността на сдружението от генералния секретар Катерина Генова.

По време на заседанието беше приет финансовият отчет на федерацията за 2015 и бюджетът за 2016 година.

Стефан Цветков е бил състезател в отбора за Купа „Дейвис” и негов капитан като към момента е вицепрезидент на Европейската тенис федерация, член на Борда на директорите на Международната тенис федерация, вицепрезидент на Българския олимпийски комитет.



Също така е бил в ролята на директор на турнирите част от световните мъжки и женски тенис календари - Istanbul Open - ATP World Tour 250 и на Istanbul Cup - WTA.

В управителния съвет пък влизат: Рангел Марков, д-р Георги Крумов, Огнян Илиев, Екатерина Генова, Мариана Печеян, Мариана Ненова, Явор Цаков, Янаки Янакиев, Кольо Колев, Григор Фиданов, Даниел Джумалийски, проф. Генчо Начев, Лъчезар Танев, Весела Лечева, Владимир Димитров, Гроздан Караджов.

На Общото събрание беше гласуван и съставът на треньорски съвет начело с неговия председател Атанас Георгиев.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стефан Цветков остава начело на БФТ за следващите четири години Георги Христов
Теми:  
бфт | българска федерация по тенис | стефан цветков

Коментари





Следвайте ни в Facebook