Стефанос Циципас: Мога да имитирам другите играчи, но съм прекалено срамежлив за това

от в 19:41 на 09.04.2020
Марк Хаджижеков
Звездата на гръцкия тенис Стефанос Циципас твърди, че един от скритите му таланти е способността да имитира останалите играчи по време на техни интервюта. В понеделник гъркът беше на живо в своя Instagram акаунт и отговаряше на някои от въпросите, които феновете му задаваха.

Felix Auger-Aliassime vs Stefanos Tsitsipas Predictions, Betting ...

„Скрит талант? Мога да имитирам тенисисти по време на техни интервюта, но няма да ви го покажа, защото съм твърде срамежлив", каза Циципас. Световният номер шест също така получи няколко въпроса относно любовния си живот. Попитан относно първата си целувка, 21-годишният тенисист сподели, че се е случила миналата година. Тогава един фен попита Циципас за най-лошата му среща, а гъркът каза, че никога не е имал най-лоша среща, защото той сподели: „Никога не съм бил на истинска среща“.

Dan Evans sees his Dubai charge halted in the semi-finals by ...

Сезонът на Циципас не започна по начина, по който той се надяваше. Гърция не успя да премине груповата фаза на ATP Cup, а по-късно Стефанос загуби в третия кръг на Australian Open. Бившият №5 обаче се представи много по-добре в последните си два турнира, след като спечели надпреварата в Марсилия, а седмица по-късно завърши като подгласник на надпреварата в Дубай.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Стефанос Циципас: Мога да имитирам другите играчи, но съм прекалено срамежлив за това Марк Хаджижеков

Коментари





Следвайте ни в Facebook