Страхотна победа за Адриан Андреев в Нейпълс

от в 18:43 на 11.02.2020
Димитър Беловски

Адриан Андреев постигна страхотна победа на турнира в Нейпълс, щата Флорида. Турнирът е са награден фонд от 25 000 долара.

Адриан постигна трета поредна победа в квалификациите на силния турнир. Освен това нашето момче победи поставения под №1 в квалификационната схема Жауме Пла Малфейто с 6:1, 6:2 в мач, продължил точно 1 час и 30 минути.

Андреев беше повече от безкомпромисен в първия сет и след пробиви за 3:1 и 5:1 затвори първата част, давайки само 1 гейм на испанеца.

Във вторият сет Ади също започна силно, като проби за 1:0 гейма. Испанецът съумя веднага да направи рибрейк, но Ади отново направи пробив и излезе напред в резултата. Този път нашето момче затвърди за 3:1. Андреев направи нов пробив на 30 и резултата набъбна до 4:1. При 5:1 българинът достигна до три поредни мачбола, но Пла Малфейто ги отрази, последва нов мачбол за Ади, но отново не успя и в крайна сметка испанецът спечели гейма си. В следващия си сервис гейм българинът бе повече от безкомпромисен и го спечели на нула.

Така Андреев отново ще играе в основната схема, след като миналата седмица отпадна във втори кръг на друг турнир във Флорида – този в Палм Коуст.

Испанецът, който бе поставен под №1 в квалификациите се намира на №528 в световната ранглиста, докато нашето момче е под №663 в ранглистата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Страхотна победа за Адриан Андреев в Нейпълс Димитър Беловски
Теми:  
ITF | адриан андреев | САЩ

Коментари





Следвайте ни в Facebook