"Summer Afternoon" или музикалната група, в която участва Андрей Рубльов

от в 19:18 на 04.04.2021
Диана Андреева

Руската звезда Андрей Рубльов безспорно може да бъде разпознат със своите тенис постижения, с оглед, че в началото на 20-те си години, той вече има шепа титли зад гърба си. Но преди проявите си в Тура, руснакът е бил "музикална звезда". Световният номер осем е бил част от музикална група, наречена Summer Afternoon, заедно с трима свои приятели.

Групата има едва три видеоклипа в YouTube канала си, за когото са се абонирали по-малко от 200 души, но най-известната им песен - кавър на песента Steal My Girl, която оригинално е изпълнявана от One Direction, събира повече от 82 000 гледания. Макар и през 2015 да е последната изява на изпълнителите, Рубльов все още разказва за този етап от живота си в интервюта:

„Когато взехме решение, че искаме да заснемем професионален видеоклип към песента, започнахме постепена организация. Първоначално избрахме местоположението, след това намерихме човек, който се занимава с режисура. Той ни насочваше, казваше ни по какъв начин и накъде да ходим, как да бягаме или просто да седим есествено пред камерата. Първоначално бях нервен, но впоследсвтие свикнах. Можете да видите моменти във видеото, където просто се взирам и съм уморен, защото бе дълъг процес.

Тогава бяхме малки и просто се забавлявахме. Сега тенисът е моят живот. От дете винаги съм харесвал музиката, а  неведнъж съм опитвал да свиря на китара. Но сега съм на 100 процента съсредоточен в тениса, това ми е приоритет. “, каза Рубльов.

Но Рубльов не се е отказал от музикалната си "кариера" - той сподели, че очаква с нетърпение да издаде собствена песен. И все пак, както той заяви, няма да се занимава с нищо друго освен тенис, преди да достигне до най-високото ниво на спорта.

„Със сигурност в бъдеще бих искал да създам собствена музика, но тенисът е на първо място в живота ми. Групата ще продължи да създава песни и да заснема кавъри, но аз няма да бъда част от тях. В случай, че се справям добре с тениса, мога да отделя време на това си начинание.“


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Summer Afternoon" или музикалната група, в която участва Андрей Рубльов Диана Андреева
Теми:  
андрей рубльов

Коментари





Следвайте ни в Facebook