Свободното падане на Пер продължава: Кокинакис го надигра категорично в Аделаида

от в 13:26 на 11.01.2022
Владислав Риждов

Позабравеният Танаси Кокинакис продължава да впечатлява с изявите си в началото на сезона. През миналата седмица австралиецът от гръцки произход достигна до първия си полуфинал от 2017-а насам на турнира в Аделаида, а днес Кокинакис изнесе още един солиден мач и нанесе поредно поражение на Беноа Пер, надигравайки го на старта на второто издание на надпреварата в Аделаида - 6:4 6:1.

Двамата започнаха равностойно срещата и нито един дори нямаше възможност да се откъсне напред в резултата. Кокинакис и Пер бяха стабилни от основната линия, а директните точки от сервис се нижеха една след друга от двете страни на корта. Впоследствие обаче австралиецът вдигна рязко темпото и това бързо му донесе позитиви. Световният №145 пръв достигна до пробив, който се оказа и решаващ в това той да се откъсне напред със сет в общия резултат.

През втората част Кокинакис продължи с по-добото си представяне и тотално надиграваше незаитересования на моменти французин. Местният представител си изгради комфортен аванс за отрицателно време, повеждайки с 3:0. В остатъка от мача Пер дори не направи минимален опит да затрудни своя съперник и накрая трябваше да преглътне нулата срещу името си, а с това и седмата си последователна загуба в Тура.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Свободното падане на Пер продължава: Кокинакис го надигра категорично в Аделаида Владислав Риждов
Теми:  
atp | atp adelaide | Аделаида | беноа пер | Обзори | танаси кокинакис | тенис турнир в аделаида

Коментари





Следвайте ни в Facebook