Тенис изящество: Най-вълнуващите разигравания между Григор и Тийм досега (видео)

от в 16:16 на 23.08.2022
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров прие "уайлдкард" за участие в надпреварата от категория АТР 250 в Уинстън Сейлъм с цел да натрупа повече игрова практика преди предстоящото издание на Откритото първенство на САЩ. Като първи поставен в схемата, българинът почиваше на старта и ще открие кампанията си директно от втория етап, където го очаква сблъсък с бившия №3 в света Доминик Тийм.

До този момент двамата тенисисти са се изправяли един срещу друг общо шест пъти, а балансът в преките им двубои е в полза на нашето момче, което има предимство от 4:2 победи. Без съмнение днес ни предстои поредният интригуващ сблъсък между Димитров и Тийм, които в миналото са ни правили свидетели на не едно и две зрелищни разигравания, имайки предвид атрактивния им стил на игра и красивия бекхенд с една ръка на всеки от двамата.

Предстоящият двубой ще стартира около 02:00 часа българско време тази вечер, а дотогава нека се насладим на някои от най-запомнящите се разигравания помежду им през годините досега:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тенис изящество: Най-вълнуващите разигравания между Григор и Тийм досега (видео) Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | доминик тийм | любопитно | уинстън сейлъм

Коментари





Следвайте ни в Facebook