TennisTV: Най-сърцераздирателната загуба на Григор Димитров (ВИДЕО)

от в 15:00 на 16.01.2021
Анисия Стоева

Името на най-добрият български тенисист за всички времена- Григор Димитров, стои наред с тези на Роджър Федерер и Новак Джокович от вече 13 години насам. За този период Гришо е печелил ATP титла на всяка настилка, като най-големият трофей в колекцията му е този на осемте най-добри, спечелен през 2017г. в О2.

TennisTV направиха класация с най-сърцераздирателните загуби на всеки играч от първите 20 в света. За нашето момче те избраха поражението на Григор на финала в Сидни през 2016г. срещу Виктор Троицки. Неслучайно администраторите на канала са избрали тази среща, тъй като в решителния за целия шампионат тайбрек, Димитров разполага с шампионска точка, която той губи в опит за воле в близост до мрежата. Тази грешка му коства и цялата надпревара, като впоследствие Гришо губи тайбрека след 7:9.

Григор Димитров ще стартира сезон 2021 с участие в дебютното издание на надпреварата от категория 250 Мелбърн 2. Българинът е поставен под номер 2, като единственият тенисист, клесиран по-напред в ранкинга, е швейцарецът Стан Вавринка. В новосъздадения турнир ще вземат участие още Борна Чорич, Феликс Оже-Алиасим


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
TennisTV: Най-сърцераздирателната загуба на Григор Димитров (ВИДЕО) Анисия Стоева
Теми:  
григор | григор димитров | димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook