Тя ли е причината за проблемите на Беретини? Мелиса Сата проговори за връзката си с тенисиста

от в 12:14 на 04.05.2023
Калоян Соколов

Новият сезон е меко казано разочароващ за Матео Беретини, който изпадна от топ 20 на света и има едва един достигнат четвъртфинал за цялата 2023-та. Медиите в Италия пък веднага побързаха да обвинят новата приятелка на бившия финалист на Уимбълдън за случващото се. 37-годишната Мелиса Сата е с Беретини от края на миналата година и оттогава резултатите на италианеца са в непрестанен регрес, което накара мнозина да се осъмнят, че тенисистът е поставил любовта пред спорта в личните си приоритети.

Самата Сата досега никога не беше давала интервюта, откакто е във връзка със световния номер 21, но явно се е уморила от всички спекулации в публичното пространство и реши да открехне завесата за началото и развитието на своя романс с двукратния шампион в Куинс:

"Обвиняваха ме, че Матео се е контузил, защото правим твърде често любов. Това са пълни глупости, защото той е страдал от същата травма в миналото, когато дори не съм го познавала. Уверявам ви, че не прекаляваме в това отношение и не се отличаваме от останалите двойки.

Всичко започна на обща вечеря в Маями през миналата година. Харесахме се и разменихме контакти, след което постепенно отношенията ни се развиха. По никакъв начин не се опитвам да откъсна Матео от неговите занимания и не разбирам цялата тази омраза по мой адрес. Да, забавляваме се и понякога излизаме да вечеряме навън, а също така обичаме да ходим на караоке, но прекарваме и много вечери у дома, защото той трябва да тренира, а аз да работя.

От Германия съм и вечерята винаги трябва да се сервира в 19:00 часа. В 21:00 пък трябва да сложа сина си в леглото. Самата аз съм под завивките само час по-късно и гледам някой филм за приспиване. Вечерното излизане с мен е абсолютно невъзможно по средата на работната седмица.

Не мога да ви кажа дали съм влюбена в него, защото съм много срамежлива и резервирана по тези въпроси. Имала съм 10-годишен брак и не допускам лесно нови мъже в живота си, което показва, че с Матео имаме нещо специално, защото в противен случай, то просто нямаше да сме заедно - сподели модела пред Vanity Fair.

Източник: Sportskeeda

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тя ли е причината за проблемите на Беретини? Мелиса Сата проговори за връзката си с тенисиста Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | любопитно | матео беретини | мелиса сата

Коментари





Следвайте ни в Facebook