Типичен Ник Кирьос: Счупена ракета и среден пръст към трибуните след върнат пробив

от в 14:22 на 27.01.2022
Мирела Николова

Ник Кирьос и Танаси Кокинакис напуснаха рано Аустрелиън Оупън на сингъл, но предизвикаха истински фурор с представянето си на двойки и вече са част от финала в надпреварата при тандемите. Двамата успяват да сътворят великолепно шоу за публиката, която в хода на целия турнир създава невероятна атмосфера на всеки техен мач, и същевременно с това показват феноменална игра, извела ги до постигането на няколко престижни победи над вече утвърдени и водещи тандеми. 

Въпреки успеха, който жъне през тази година в Мелбърн, Ник все пак не можа да потисне изцяло чертите от характера си, заради които му се носи славата на "лошото момче на тениса", и в днешния двубой срещу Марсел Гранойерс и Орасио Зебайос станахме свидетели на поредното избухване от негова страна. 

Във втория сет австралийците водеха с пробив, но в средата на частта допуснаха връщане на брейка, което разяри Кирьос и той счупи ракетата си, а веднага след това той показа среден пръст към зрител, който му е попречил при изпълнението на началнен удар. На последвалата почивка австралиецът влезе в диалог със съдията, обръщайки се към него с думите: "Ще контролираш ли публиката, или не? Пречат ми да сервирам. Викат в момента, в който хвърля топката нагоре. Направи нещо".

Въпреки че загубиха преднината си в геймовете, двамата местни представители съвсем скоро осъществиха нов пробив, с който подпечатаха мястото си в сблъсъка за титлата.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Типичен Ник Кирьос: Счупена ракета и среден пръст към трибуните след върнат пробив Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2022 | Двойки | любопитно | Ник Кирьос | танаси кокинакис

Коментари





Следвайте ни в Facebook